Vinn ett årsmedlemskap i Team Nordic Trail!

JanuariJakten2016 är i full gång både på Facebook och på jogg.se och det är så roligt att följa allas jakt på höjdmeter. Missa inte chansen att jaga höjdmeter du också och haka på sluttampen! Räkna ut hur många positiva höjdmeter du sprang i december och försök springa minst 50% mer i januari. Så enkelt är upplägget. Fullföljer du har du chans att vinna en startplats i Sveriges största backlopp, Stockholms Brantaste, samt att Team Nordic Trail nu även bidrar med att man kan vinna ett årsmedlemskap (värt 395 kr) på valfri ort! Kanon! 🙂

Så missa inte detta tillfälle utan haka på de sista veckorna i januari och se om du kan klara att öka antalet höjdmeter med 50% jämfört med december. Kolla även in alla härliga bilder från deltagare som jagare höjdmeter över hela landet nedan!

Hur går JanuariJakten2016 för min egen del då? I skrivande stund har jag skrapat ihop 4790 höjdmeter och mitt mål är att klara 8500. Det kommer bli kämpigt men jag tror att jag kan klara det. I söndags gjorde jag mitt första backlångpass någonsin. Det innebar att jag sprang till en slalombacke och sen sprang jag upp och ned för den i en timme. Min plan för att klara min målsättning är att göra minst två sådana pass och på så sätt förhoppningsvis klara målet. Skulle det flyta på riktigt bra med träningen så vore det oerhört roligt att klara av 8848 höjdmeter, dvs lika högt som Mount Everest 🙂