Privat: Hem
Vätter Trail är Jönköpings största satsning på löpning i skog och mark, traillöpning! Vårt mål är att svenskar såväl som utländska turister ska få uppleva våra härliga stigar, den vackra naturen och smaksensationer unika för trakten. Vi vill erbjuda upplevelser för alla, vare sig du snörar på löparskorna för första gånger eller den erfarne som vill prova nya stigar eller utmana sig själv. Vi har ett brett utbud av aktiviteter som personlig löpcoachning i Jönköping eller online, upplevelse- och äventyrslöpning samt vår egna trailtävlingsserie Vätter Trail Tour.
Vätter Trail – Löpning | Natur | Upplevelse 

LÖPNING

Vätter Trail älskar löpning! Vår mission är att folk ska få uppleva hur härligt det är springa i naturen. Vi har ett brett utbud av aktiviteter olika slag. Personlig löpcoachning, både i Jönköping och online. Upplevelselöpningar där du får njuta av vackra vyer, god gemenskap och nya smaker. Äventyrslöpning för dig som vill springa långt och kanske prova på brant och teknisk traillöpning. För dig som vill få upp pulsen rejält så anordnar vi en tävlingsserie i traillöpning till hösten 2017, Vätter Trail Tour.

 

Privat: Hem

NATUR

Naturen betyder så mycket för Vätter Trail. Det är i naturen vi flyr vardagens stress, upptäcker, njuter av skönheten och det är här vi tränar och håller oss skadefria. Naturen erbjuder så mycket, på så många plan. Våra kroppar är inte gjorda för det platta och hårda. Vi behöver rötter, stenar och annat ojämnt för att bygga starka leder och muskler. Samtidigt är våra hjärnor inte gjorda för alla intryck, stress och jäkt som vi utsätts för i dagens samhälle. Följ med oss ut och njut av lugn, stillhet, fågelsång och de där makalösa vyerna.

Privat: Hem

UPPLEVELSE

Vi vill dela med oss av upplevelser, stora som små. Må det vara en utsikt som hänför, en uppmuntrande high-five, adrenalinkicken från startsignalen på ett lopp, känslan av frihet när du springer på en stig eller en ny smak som får dig att vilja prova mer. Vi vill att du ska ha upplevt något nytt efter att ha sprungit med oss. Upptäck skönheten i naturen. Gemenskapen som löpningen ger. Smaka av vad naturen erbjuder. Utmana dig själv och håll dig skadefri samtidigt. Prova på att springa ett traillopp för första gången. Spring med oss och upplev!

Privat: Hem

Back to Top