Glädje | Natur | Kontinuitet

Trail Coach

Med mitt företag Vätter Trail arbetar jag med tre ledord när det gäller löpcoachning: Glädje – Natur – Kontinuitet. Långsiktig utveckling bygger på att du tycker att det är roligt att träna och att du kan hålla dig skadefri och träna kontinuerligt. Naturen erbjuder ett bättre träningsforum där du automatiskt möts av en miljö som hjälper dig att lättare koppla bort stressig vardag samt på köpet kan du upptäcka nya stigar och njuta av vacker natur. Vätter Trail har en helhetssyn på träning som inkluderar även sömn, löpteknik och kost. Ditt mål med träningen blir min utgångspunkt och förhoppningsvis kan jag hjälpa dig att utmana din gränser och nå bortom det du tror att du klarar av.

Vilka coachar Vätter Trail?

I första hand dig som vill ha personlig löpcoachning i trakterna runt Jönköping men jag kan även hjälpa dig som vill ha hjälp med träningsupplägg och rådgivning online. Arbetar du på ett företag som vill prova något nytt och annorlunda så erbjuder vi även gruppcoachning för företag för en längre tid som exempelvis en del i ert friskvårdsbidrag. Perfekt om ni vill träna inför något lopp tillsammans.

Min förhoppning är att du vill upptäcka hur fantastiskt det är att springa i naturen och hur det kan bidra till din utveckling. Vätter Trail coachar löpare på alla nivåer, men brinner lite extra för att introducera traillöpning för dig som aldrig har provat på det förut. Kanske tränar du inför Jönköping Marathon och vill ha hjälp med träningsupplägg eller vill upptäcka fördelarna med att träna i naturen?

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret nedan så att jag kan kontakta dig och berätta mer om kostnad och vilket upplägg vi kan ha för din löpcoachning så du kan nå ditt mål! 

Back to Top