Team Nordic Trails reseutbud 2016!

Sent i måndags kväll släpptes en stor del av Team Nordic Trails alla resor nästa år. Det är verkligen ett brett utbud av resor både i och utanför Sverige. Du hittar alla resor här!

Det är många intressanta nyheter med i utbudet i år. För egen del är den främsta nyheten familjelägret i Edåsdalen under Fjällmaratonveckan. Jag ska vara med som ledare på detta och tror det kommer bli kanonroligt! Är du sugen på att ta med din familj upp till fjällen så är det här perfekt tillfälle och barnen får träffa en massa nya kompisar, upptäcka fjällen, springa minimaraton och göra roliga saker tillsammans med både barn och vuxna. Spana in filmen från höstens läger där min äldste son Adrian och jag fick ett minne för livet tillsammans med de andra trailkidsen och läs om vår upplevelse här!

Andra intressanta nyheter är möjligheten att springa hela Ultra-Trail du Mont Blanc-banan på fem dagar. Vilket äventyr! Absolut en drömresa för min del. Nästan 17 mil och 10 000 höjdmeter blir en träningsvecka utöver det vanliga.

Sen har det även tillkommit flera träningsläger på nya spännande platser i Sverige. Träningshelg i Järvsö och trail camp i Höga Kusten där de 20 första anmälda får en startplats i Höga Kusten Trail. Ett lopp jag gärna springer i framtiden.

Slutligen så kan man även ta sig an Kungsleden och Kebnekaise i augusti. Också en grej jag har på min bucket list. Urvalet som Team Nordic Trail erbjuder är imponerande och då är ändå inte alla höstens läger annonserade än. Så kolla in alla spännande resmål och haka på innan platserna tar slut! 🙂