Team Nordic Trail JKPG – Ett år i bilder

Nästa onsdag är det dags att kicka igång höstsäsongen med Team Nordic Trail JKPG! Ska bli så roligt att träffa alla igen och höra hur folk haft det under sommaren samt att ge oss ut och springa i den vackra naturen på Bondberget. Givetvis är du varmt välkommen att haka på och provträna! Anmäl dig här! Kan väl för övrigt passa på att tipsa om att vi kör en introkurs i höst med start vecka 37 om du är intresserad! Tänkte passa på att kolla tillbaka på det året som gått med Team Nordic Trail med hjälp av lite bilder. 

Uppstart/Höst

Vi hade en välbesökt uppstart som Miranda var nere och höll i och sen tränade vi på i juni och med sommaruppehåll i juli. Kände direkt att vi var ett gött gäng och vi har haft mycket skoj på passen. Till att börja med var vi två ledare, men Lisa var skadad så jag höll i de flesta passen. Under hösten lyckades jag rekrytera tre nya ledare vilket kändes väldigt skönt så vi kunde avlasta varandra. Höstmörkret kröp allt närmare och helt plötsligt sprang vi pass med pannlampor på. Först höll vi oss till eljusspåret men så småningom hade alla deltagarna skaffat pannlampor så då kunde vi ge oss ut i skogen på allvar 🙂

Vinter

En del av vinterns pannlampspass var helt magiska. Tänk er träd med tjocka lager av snö, en natthimmel som lyses upp av stadens ljus och naturen helt täckt av snö. Att bölja fram i snön på stigarna eller rakt ut skogen i intervaller med pannlampan på är en väldigt speciell och härlig känsla. Två av de stora fördelarna med Team Nordic Trail är att vi tränar på hela vintern och för dig som inte gillar att springa själv ute i skogen när det är mörkt är det klockrent.

Vår

Under våren hade vi en mycket uppskattad introkurs och det var väldigt roligt att ha två grupper igång uppe på Bondberget. Vi gick på after run efter ett pass och åt goda hamburgare på Badabing. En av de bästa sakerna med Team Nordic Trail är alla nya människor man träffar och att man får nya vänner. Vi har hittat på en del saker utanför de vanliga passen, bl.a. ett härligt långpass i Hökensås i vintras och äventeryslöpning i Klerebo under våren. Vi kommer försöka hitta på mer sådana evenemang under hösten. En annan roligt grej är att åka på tävlingar ihop. Vi var flera TNT:are med på Vilden X-trail i Taberg och hade även ett lag med i lagtävlingen. Mycket uppskattat och roligt! Så häng med under hösten, kom och träna med oss på onsdag. Samling 18.30 vid Öxnegårdens parkering!