Skrik dig till en startplats i Salomon City Trail!

Helt plötsligt är den bara där. Den där känslan. Likt knoppar som brister ut i blom och snö som töar och blir till forsande vatten så väller det fram och vill ut. Vårskriket! Igår var det dags för mitt sedvanliga vårskrik (Da Vårskrik ©) och i samband med det passade det alldeles ypperligt att anordna en liten tävling. Tävlingen är enkel och består av två steg.SalomonCityTrail

1. Filma dig eller din omgivning när du är ute på en löprunda samtidigt som du gör ett alldeles fantastiskt härligt vårskrik.

2. Lägg upp filmklippet på instagram och tagga det med #citytrailvårskriket

Du har fram till onsdag kl. 20.00 på dig att lägga upp ditt klipp. Två (hesa?!?) personer som gör det mest fabulösa vårskriket, en kvinna och en man, tar hem varsin startplats till Salomon City Trail i Stockholm nu på söndag 26/4.  Man kan välja mellan att antingen springa 7 km eller 14 km. Här en kort beskrivning av loppet från hemsidan samt en film som visar lite vad som är tanken med City Trail.

Salomon CityTrail™ är Sveriges första trail-lopp i innerstadsmiljö och arrangeras för tredje året i rad i Stockholm.

Du kommer att springa i huvudstadens allra mest utmanande trappor och bakgator! Banan bjuder på kraftfull topografi och läggs på ovanligt skiftande underlag. Utgångspunkten är Kungsträdgården och fortsätter sedan mot Söders höjder med stadens olika landmärken som spektakulär bakgrund.

Loppet vänder sig till såväl högpresterare som jagar adrenalinkickar, som till nyfikna motionärer som vill upptäcka Stockholm från en annan vinkel. Och samtidigt ha en kul löparupplevelse tillsammans med andra.

Så passa på att ta chansen att delta i ett grymt roligt lopp i Stockholms innerstad och samtidigt få ge utlopp för alla vårkänslor. Vem vill inte skrika av glädje av all skönhet som finns i naturen nu? 🙂 Om du undrar hur det kan låta så kika på videoklippet nedan med mitt skrik!