Skatt #3 + Team Nordic Trail JKPG i tidningen!

Det visade sig att skatt #1 och #2 redan var hittade när jag skrev mitt förra inlägg. Tomas slog två flugor i en smäll och lyckades hitta båda skatterna!

Skatt1och2

Så här skrev Tomas på Instagram efter skattletandet: Stort tack @trailupptechloparen och för detta äventyr, efter att skatterna hittats fortsatte jag att upptäcka milspåret, dessa skogar är precis så vackra som du skildrar dem i din blogg! Den första skatten var svårast att finna, men mina ”geocachingskills” kom väl till pass… 😉 Ledtrådarna var hur som helst klockrena! 🙂 Tack oxå till #Team_Nordic_Trail och #Naturkompaniet”

Jätteroligt att någon hittade skatterna och extra roligt att Tomas också gillar Bondberget!

Då är det dags att ge sig på nästa skatt. Blir det Tomas som blir först igen eller tar någon annan chansen? Starta vid Öxnegården och följ ledtrådarna. Skatten är faktiskt inte jättesvårt placerad och man behöver inte springa så långt (än). Skatt #4 och #5 blir lite lurigare 🙂 Här kommer ledtrådstexten för nästa skatt!

Skatt #3 – Ljusets skatt

Din färd ska följa det upplysta spåret, som ändå är släckt och färglöst.

Den första sträckan är brant och i fjärran reser sig den stora sändaren.

Den stora sändaren som förtrollar befolkningen i dalen och trollbinder dem vid sina soffor när de kunde vara ute och springa i skogen istället.

När du kommer farligt nära den stora sändaren finns det en gul rektangulär varning.

Där skall du finna Ljusets skatt och förhoppningsvis har du lyckats hålla dig fri från den stora sändarens klor åtminstone en kväll.

Har du sprungit längre än hälften av det upplysta spåret, vänd tillbaka!

 

Förutom skattjakt har vi i Team Nordic Trail mycket annat på g och idag kunde man se oss på framsidan av tidningen Jönköping NU som går ut till alla hushåll i stan samt läsa en artikel om uppstarten av Team Nordic Trail i Jönköping.

JNU1

På bilden ser ni mig och Lisa Grönlund som också ska vara ledare i Team Nordic Trail JKPG. Här är artikeln:

JNU2Klicka på bilden för att se artikeln i full storlek.

Härligt reportage och förhoppningsvis så blir vi riktigt många på vår trail kick-off nästa onsdag 4/6 på Naturkompaniet på A6 kl 18.00. Anmäl dig nu på http://www.teamnordictrail.se/kickoff/

TNT Trail Kick-off!

Ge dig nu ut och leta upp Ljusets skatt före Tomas och passa på att trailupptechlöpa på Bondberget!