Provträna med Team Nordic Trail Jönköping

Hindrar kylan och blåsten dig från att komma ut och träna? Vill du inte springa själv i skogen? Låt vår varma gemenskap och ljuset från våra pannlampor råda bot på det! Kom och provträna med Team Nordic Trail Jönköping!

Tänkte bara skriva ett litet inlägg och hälsa dig som bor i Jönköpingstrakten varmt välkommen att provträna med oss på Team Nordic Trail! Vi tränar varje onsdag mellan kl 18.30-19.30 och vi samlas på parkeringen vid Öxnegården och sen kör vi härliga löppass i ur och skur där vi pushar varandra, har en härlig gemenskap och upplever fantastiskt vacker natur och kanonfina stigar uppe på Bondberget.

10916318_10204222717912011_6525232778643484749_o

Foto: Josefine Nilsson

Träningsupplägget följer månadens veckor för hela Team Nordic Trail i Sverige. Första veckan i månaden är det korta intervaller, sen långa intervaller efter det backträning och avslutningsvis fartlek. Skulle det bli fem träningstillfällen på en månad så kör vi ett testlopp då 🙂 Upplägget för varje pass är först tio minuter uppjogg, sen dagens tema samt kanske lite löptekniksövningar och efter det nedjogg. Mening med TNT-passet är att det ska vara veckans ”kvalitépass”, alltså då man kör ganska hårt. Men det är alltid lättare att pusha sig själv att köra den där sista intervallen när man tränar tillsammans med andra!

johan1Vi är både nybörjare och folk som löptränat länge och kvinnor och män i blandade åldrar så tveka inte, kom och testa att träna med oss. Du behöver inte ha sprungit alls tidigare utan upplägget fungerar på det sättet att alla gör sitt bästa sett till sin förmåga men vi håller ihop gruppen så det blir en gemensam träning. Hela konceptet bygger på gemenskap och att vi ska ha skoj tillsammans! 🙂 Spana gärna in vår Facebookgrupp! Här nedan finns lite bilder från våra senaste träningspass. Nu på vintern är det bra om du har en pannlampa med dig när vi tränar men det finns att låna om du inte har en. Välkommen!