Nu lanseras Vätter Trail!

Länge har jag arbetat och planerat. Idéer, tankar som snurrar, vrids och vänds på. Vad är det jag gått och ruvat på under en ganska lång tid? Jo, nu har jag äntligen lanserat mitt företag Vätter Trail! Fortfarande är det många bitar som ska falla på plats för att många av mina idéer ska bli verklighet, men lanseringen är ett stort steg på vägen.

Vad är Vätter Trail då? Tanken är att erbjuda många olika saker men konceptet bygger på tre ledord: Löpning | Natur | Upplevelse. Målsättningen är att besökare såväl som Jönköpingsbor ska få uppleva Jönköpings härliga natur, fina stigar, unika miljöer och smaker. Är du intresserad av en personlig löpcoach i Jönköping eller online med inriktning på traillöpning, spana in Trail Coach och fyll i formuläret. Till hösten ska vi köra Vätter Trail Tour, en trailtävlingsserie i tre delar för dig som vill prova på traillöpning. Redan i sommar kommer Vätter Trail arrangera upplevelselöpningar. Vad kan detta vara? Inte bara löpning i naturen utan mer, Trail Experience. Häng med i sommar och se vad det är jag menar!

Vill du ha senaste informationen eller hänga med på en provlöpning? Anmäl dig till Vätter Trails Nyhetsbrev. I framtiden kommer vi även ge oss ut på längre äventyr. Vätter Trails äventyrslöpningar, Trail Adventure, kan sträcka sig en eller flera dagar. Vid flerdagarsevenemang kommer övernattning och givetvis lokala kulinariska upplevelser ingå. Sammantaget så bubblar det över med tankar och planer för allt roligt som går att hitta på med löpning i naturen och upplevelser. Häng med på ett sprängfyllt 2017 och gå gärna med i Vätter Trails klubb på Strava. Där kommer vi ha en hel del utmaning och tävlingar!

Vill du kontakta mig eller har frågor som rör Vätter Trail så skicka gärna ett mail till info@vattertrail.se