Min egna butik!

Länge har tankarna om en butik funnits där i bakhuvudet. Specialiserad och inriktad på just de produkter som jag gillar och själv använder. Alltid har dock tankarna motats bort av allt arbete som skulle ligga bakom ett sådant projekt. Men nu har möjligheten dykt upp att på sätt och vis ha en egen butik med varor utvalda av mig. Nordic Native har börjat med ett nytt initiativ som jag genast nappade på. Vad är Nordic Native? Ett urklipp från deras egna beskrivning lyder såhär: Nordic Native är den första helt kompletta sociala e-butiken för friluftsliv och äventyr och som kopplar samman produkter, aktiviteter och individer på en gemensam plats. Mestadels är det produkter för dig som är outdoorintresserad men det finns en del godbitar för dig som älskar traillöpning också.

Nordic Native har de tagit den sociala aspekten av butiken till en ny nivå när man nu kan ha en alldeles egen butik. I den väljer man ut sina egna produkter som man själv gillar och sen kan man promota dem vidare och få kunder som handlar i din butik. Detta nya koncept har precis lanserats och det firar vi med en rabattkod! Använd rabattkoden NORDIC-NATIVE-STORE-30 och du får 30% på ordinarie priser. Koden gäller till 18/6 så passa på att kika in i min affär nedan och fynda!

Butiken

Tips och omdömen

Nedan kommer jag lägga upp tips och omdömen på olika produkter som du hittar i min butik. Först ut så ska vi kolla på mitt favoritklädmärke Röjk.

Röjk PrimaLoft Zippen Hood

Direkt när jag provade Röjk PrimaLoft Zippen Hood föll jag för hur skön och mjuk den var att ha på sig. Den har flera funktioner som jag gillar men det allra bästa är materialet. Röjk har snickrat ihop en helskön mix av merinoull och värmande Primaloft-polyester som gör plagget varmt och gosigt samtidigt som det ändå tack vare merinoullen håller sig luktfri och fräsch så du inte behöver tvätta den ofta. Materialen bidrar också till att den torkar relativt snabbt. Zippen Hood har också en mycket hög krage vilket jag gillar skarpt. Det är gött att kunna ha värme runt halsen och vill man så kan man även använda tumhål vid ärmslutet för att värma händerna extra. Perfekt under skaljackan så här på våren och hösten när jag är ute och leker med barnen.

Hoodien har två fickor på sidorna med dragkedja där du smidigt kan förvara mobil eller kontokort samt att det även finns ett litet hål för hörlurssladd samt en liten hållare längs med insidan av dragkedjan som du kan fästa hörlurssladden i så du smidigt kan ha hörlurssladden innanför tröjan.
Under de kallare delarna av året är den här hoodien helt magisk. Jag skulle i princip kunna gå omkring i den jämt och den skulle hålla sig fräsch. Tyvärr hör väl det kanske inte riktigt till den sociala normen att gå med bara ett klädesplagg en stor del av året även om det rent miljömässigt skulle vara helt fantastiskt om fler gjorde så. Så ibland får hoodien vila i garderoben och när man tar ut den är den nästan alltid som ny. Trots att jag haft min i snart två år så kan man räkna antalet gånger jag tvättat den på mina två händer då det behövs väldigt sällan. För mig som småbarnsförälder räcker det oftast med att bara torka bort eventuella fläckar med våtservetter 😉 På sommaren är den mestadels för varm att använda under dagarna men jag har använt den under kallare dagar i fjällen och på sommarkvällarna kan det vara helt fantastiskt att dra på sig den här varma och oerhört sköna tröjan. Köp ditt exemplar av hoodien här! Du kommer inte att ånga dig 🙂

Röjk PrimaLoft Drifter Hood

Röjk PrimaLoft Drifter Hood är alltså lite varmare än Röjk Roamer Hood men ändå ganska luftig och inte lika varm som Röjk Zippen Hood. Den har också varit ett av mina givna val under svalare sommardagar eller på sommarkvällarna. Precis som i Zippen Hood är det en kombination av merinoull och PrimaLoft-polyester men Drifter har ett tunnare tyg. Annars är modellen snarlik i designen men varför ändra på något som fungerar. Den här hoodien har jag i princip på mig dagligen hemma, både inne och ute. Perfekt när man leker med barnen, handlar eller när man sitter och myser i soffan. Den torkar ganska fort när den blivit blött, vilket också är ett stort plus.

En luva är kanske något som i första hand känns lite onödigt på ett plagg som du använder till vardags men för min egen del blir det faktiskt så att jag använder den då och då. Jag går alltid till jobbet och i Jönköping kan det blåsa rätt bra så då är det gött med en värmande luva under skaljackans luva.Under vinterhalvåret har jag ofta på luvan inne för det värmer så gött om man exempelvis läser eller sitter och kollar på tv. Andra smarta funktioner med hoodien är de sköna tumhålen som gör att du kan värma tassarna lite extra vid behov samt att den har ett smart snörsystem runt midjan där spännena är dolda inuti fickorna. Köp ditt exemplar här!

För mer bilder och information läs min artikel om Röjk på bloggen: http://www.trailupptechloparen.se/rojk-innovation-stil-och-funktion/