Detaljerad karta och ny information om VVUT

Lite ny information angående testloppet på lördag.

Först en tråkig nyhet. På grund av en långtidsskada kan vi bara ha en grupp och inte två som utlovat. Detta innebär att vi kommer att springa i gemensam grupp fram tills vi kommer på Södra Vätterleden efter dryga två mils löpning. Därifrån är det markerade leder med orange markering hela vägen tills vi lämnar John Bauer-leden vid Målkulla ovanför Kaxholmen. Därifrån återstår ca fem kilometers löpning och alla som ska springa hela distansen kommer få en karta som man kan följa den sista biten.

VVUMkarta

Ny detaljerad karta

Då det bara blir en grupp så kommer vi att hålla ca 7.00 min/km-tempo i den gruppen under hela sträckan. De som vill springa snabbare kan alltså springa i förväg när vi börjar springa den markerade Södra Vätterleden. Tror det finns en del rutinerade Jönköpingslöpare som hittar bra på spåren som ska med så någon kanske vill ta täten. Vi får känna av läget på lördag helt enkelt. Roligast är väl om vi kan försöka hålla ihop alla löparna så gott som går hela tiden 🙂

Vi kommer att ha en bil som vi packar alla saker i som möter upp vid Stadsparken, Öxnehaga och vid Vista Kulle. Det är bra om ni som bor i Jönköping kan ordna med skjuts från Vista Kulle om möjligt. Vi kommer att ha bilar som skjutsar i första hand de som åkt långväga för att vara med.

Vi har kommit fram till att vi tar ut en avgift på 40 kr för att täcka bensinkostnaderna under dagen för alla deltagare. Så ta med 40 kr till starten.

Vi har löpare som springer sist och håller koll på att alla är med utmed hela sträckan och skulle det hända något kan vi ringa till följebilen. För de som inte ska springa hela distansen går det att åka buss från Ljungarum (efter två mils löpning) eller Öxnegården (efter dryga tre mils löpning).

Imorgon kommer jag börja kolla av hur långt alla tänkt att springa så det är bra om man har bestämt sig till dess. Det kommer även komma mer detaljerad information om banan och busstider med.

Är det något du undrar över? Fråga gärna i Facebookevenemanget eller maila mig på trailupptechloparen@gmail.com