Det spritter i tårna

Salomon Sense Mantra

 

Första steget till att bli en anständig traillöpare är givetvis att skaffa ett par riktiga trailskor. Jag har suktat efter skorna på bilden i över ett halvår. Nu har de kommit ut i butik och förra veckan lyckades jag hitta dem och fick äntligen chansen att prova dem. De satt som en socka på foten! Man kan nästan se hur det spritter i tårna av hunger efter att få ge sig ut i naturen.

Skon heter Salomon Sense Mantra och är en vidarutveckling på den i traillöpningsammanhang smått legendariska skon Salomon S-Lab Sense som tagits fram i samarbete med Kilian Jornet som man kunde se på klippet i mitt förra inlägg. Sense Mantra är en sko som inte är lika extrem som S-Lab Sense och gjord för oss som inte kutar runt som bersgetter bland alptoppar likt Kilian. Jag beställde skorna från Wiggle förra veckan och förhoppningsvis har jag dem här senare i veckan. Då återkommer jag med mer foton, information och så småningom en utförlig recension.