Designad för frihet

Tänk dig att du är ute en så där härligt ljum sommarkväll. Solens mysvarma strålar fördjupar skönheten i naturen, luften är frisk och fräsch och du känner doften av sommar som ilar fram i kvällningens svaga bris. Så där magiskt kunde det varit för mig. Jag kunde ha varit ute på en helt fantastisk långrunda i det scenario jag beskrev ovan. Istället är jag förkyld. Igen! 

Så istället för att se naturens skönhet så får jag torra ögon och att känna dofter går knappt med min rinniga näsa och jag hostar så att jag skulle skrämma slag på folk ute i skogen om jag gav mig ut och sprang. Istället får jag drömma om friheten att röra sig i naturen. Instängd i förkylningens bittra fängelse drömmer jag mig bort med den här filmen från Salomon. Förhoppningsvis vaknar jag upp frisk imorgon.