Checklista inför VVUT!

Samling
Vi samlas vid den stora parkeringen vid Bankeryds kyrka. Karta:http://kartor.eniro.se/m/fchGq

Pengar
Ta med 40 kr i kontanter till starten. Avgiften är för att täcka bensinkostnader för följebil och bilar som skjutsar.

Information
09.50 har vi information om loppet.

Packning
Ta med en ryggsäck/väska. Märk den gärna med en papperslapp med ditt namn så är den lätt att hitta i följebilen. Packa ner extra energi och vatten eller om du vill ha någon speciell sportdryck eller liknande att fylla på med under vägen. Följebilen stannar vid Stadsparken, Öxnegården och vid Vista Kulle. Packa även med extra kläder att ta på dig vid målgång samt mat/energi/vätska att äta vid målgången för där kan det bli lite väntetid medan vi skjutsar folk.

Toalett
Viktigt! Packa med lite toapapper! Det finns möjlighet att gå på toaletten vid IKHP för de som springer hela sträckan.

Busstider
Det är inte helt säkert att vi kan erbjuda skjuts åt alla från Öxnegården. Därför är det bra om ni som ska springa som bor i Jönköping kan kolla om någon kan hämta er. I värsta fall får kanske någon åka buss och då finns busstiderna bland bilderna nedan. Jag har även lagt till bilder om någon skulle vilja bryta vid Ljungarum. Från Öxnegården får man åka linje 2 och sedan linje 26. Från Ljungarum blir det linje 27 och sedan linje 26. Är man osäker på busshållplatser och liknande så kan man skriva in numret på linjerna på den här länken: http://www.jlt.se/resande/ och så får man fram en karta hur bussarna går.

Buss från Öxnegården till Bankeryd

BusstiderÖxnegården

Buss från Ljungarum till Bankeryd

BusstiderLjungarum

Karta
Detta gäller bara de som ska springa hela sträckan. Jag har bifogat en bild på kartan över hur vi springer när vi lämnar John Bauer-leden och springer via Kaxholmen till Vista Kulle. Man kan även kolla på kartan på den här länken: http://kartor.eniro.se/m/XIedu
Alla som ska springa hela sträckan får en karta i färg vid starten. Mer om den imorgon.

kaxholmskarta

Skor
Det har regnat en hel del de senaste dagarna och det kommer nog vara riktigt lerigt/blött på en hel del ställen. Ta gärna skor med rejäla dobbar och som vattnet rinner igenom relativt fort.

Övriga frågor? Passa på att ställa dem nu!