Blött och gött!

I lördags var vi en liten skara som gav oss ut i spöregnet i skogarna väster om Bankeryd anförda av Tomas. Äventyrslöpning stod på schemat och turen bjöd på varierade stigar och vacker natur samt några roliga passager där vi två gånger fick korsa vattendrag och vi tampades även med en del backar samt fick springa utför en nedförsbacke med precis lagom lutning för att blåsa på rejält. Trots ihärdigt regnande var humören på topp och vi höll ett tempo så att alla kunde hänga med.

KlereboGrillplats

Planen för dagen var egentligen att vi skulle grilla men då vädret ville annat så bestämde vi oss för att hoppa över det. På bilden ovan så var vi vid platsen vid Klerebosjön där vi skulle ha grillat. Glada och blöta 🙂 Nedan kan du se en filmsnutt från när strax efter grillplatsen tog oss över första vattenpassagen.

Totalt blev rundan ca åtta kilometer och relativt kuperad med dryga 140 höjdmeter. Vi satsar på att göra en liknande runda någon gång i sommar och få till den där grillningen och förhoppningsvis är vi ännu fler då. På bilden nedan är vi i mål och då är även Tomas som hade kollat ut rundan med längst till vänster.

Klerebo

Har du någon vacker, rolig eller äventyrlig stig du vill visa i Jönköpingstrakten så hojta till så är vi ett gäng som gärna ger oss ut på fler löparäventyr!