Blogg 2.0

Här händer det mycket nu! Idag lanserade jag äntligen min nya hemsida. Det är fortfarande en hel del att pyssla med och finjustera men nu kan jag äntligen börja arbeta i riktningar som jag länge tänkt och utveckla mitt koncept från bloggande till att bli en mer heltäckande trailsida. Jag har många planer och idéer för detta så häng med på tåget!

Dessutom har jag fått den stora äran att börja sköta en del av Team Nordic Trails hemsida som kallas Trailnytt. Tillsammans med Pelle ”Traillöparen” Nyberg ska vi i bloggformat rapportera om vad som är på g i trailvärlden. Det ska bli väldigt roligt, spännande och utmanade att arbeta med att leverera de senaste nyheterna åt alla traillöpare ute i Sverige.

Sen börjar JanuariJakten2015 lida mot sitt slut. För min egen del kändes det länge svårt att nå mitt mål på 3528 positiva höjdmeter på en månad. Det är nog rekord för mig och precis som under förra JanuariJakten lyckades jag bli förkyld med halsont ca en vecka in i januari. Inte bra. Men efter att ha kört 1-2 saftiga backpass i Järabacken i veckan ett tag nu så ligger jag på 3063 och det ska nog gå vägen efter onsdagens träning med Team Nordic Trail Jönköping samt med ännu ett besök i Järabacken på fredag 🙂

Järabacken 150127

 

Den här ljuvliga vyn fick jag stå och flåsande och pustande beundra efter mina vändor under kvällens pass. Härligt med omedelbar belöning när man gjort något riktigt jobbigt 🙂